Der planlægges aktiviteter til turen

Fra den 30. juni til d. 15. juli tager 26 unge på rejse til Rwanda på Yego ’12!. En af dem er Rachel Würtz, som her fortæller om forberedelses-weekenden:

Så er der kun lidt under 3 måneder til afrejse til Rwanda, og derfor var det på tide at få sat nogle ansigter på rejserkameraterne, set programmet for de 14 dage og ikke mindst få gang i alle forberedelses-processerne.

Weekenden forgik i Bethelkirken i Aalborg, hvor 25 spændte unge mødtes. Her startede vi med at lære hinanden lidt at kende, dele hvorfor man ønskede at rejse med og hvilke forventninger vi hver især havde og har til turen. Herefter fik vi en masse info om Rwanda som land, og hvad vi skal forvente at komme ned til. Sidst på eftermiddagen delte vi os ud i grupper, som hver især nu er igang med at stykke delprogrammer sammen til turen.

Vi afsluttede weekenden med påskegudstjeneste og tog hver til sit med glæde og forventninger til hvad turen kommer til at bringe.

Kathrine, Therese og Sara er ude at nyde forårsvejret

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *