Rwanda bød os velkommen med åbne arme og en lille velkomstkomité i lufthavnen. Vi landede kl. 19.05 og da er det allerede fuldstændig mørkt hernede, så den smukke udsigt over Kigali måtte vi have til gode!

Efter en god nats søvn, trodsede vi fredag morgen den silende regn og begav os ind til centrum for at få vekslet penge og købt simkort, så vi nu på alle måder er klar til de næste to uger hernede! Eftermiddagen stod på evaluering af projekt Vuga og de aktiviteter der har været indtil nu. Det var spændende at få snakket projektet igennem med forskellige involverede personer, som har haft ’hands on’. Der er ingen tvivl om, at projektet har været en stor succes – deltagerne til de regionale konkurrencer har været utrolig engagerede, og AEBR Youth har fået en styrket position, nu hvor både den øvrige kirke og lokalsamfundet har set, hvad unge i fællesskab kan udrette.

I dag har stået mere på ’kontorarbejde’’. (Vi må sande at projektarbejde i Afrika, desværre ikke kun består i at klappe High-five” med små børn…) Vi har fået påbegyndt evalueringsrapporten af projektet, skrevet adskillige mails, tjekket budget for YEGO ’12 turen og forberedt vores partnerskabsmøde i morgen. Herudover en spændende gåtur væk fra de store hovedgader i Kigali!

Nu ser vi frem til en god afrikansk gudstjeneste i morgen formiddag, møde med AEBR Youth i morgen eftermiddag. På mandag går turen for alvor ud af byen, når Edourd (som mange kender) kører med os rundt i alle hjørner af det lille land for at planlægge YEGO ’12!

Projektarbejde i Afrika består desværre ikke kun i at klappe "high-five" med små børn. Nogle gange skal der også skrives rapporter..

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *