Nu er der ikke længe til afgang mod Rwanda, sommerfuglene er så småt kommet frem og vi alle skal med sikkerhed have gjort tusind ting, før vi kan komme af sted: Vi skal lige have styr på det sidste, have pakket tasken og så er vi forhåbentlig alle sammen klar til at tage af sted meget tidligt lørdag morgen – selv dem der lige er blevet studenter.
Vi glæder os til at komme af sted til et land med en anden kultur, møde en masse rwandanske unge og lære af hinanden. Det kan kun blive spændende at komme ned og opleve alle de ting ledergruppen har sat på programmet. Vi ser frem til en spændende og udbytterig tur

Undervejs vil Nikolaj, Lise-Lotte, Rachel og jeg skiftes til at skrive blogindlæg om hvad vi oplever på turen, så følg os her mens vi er af sted.

Ann

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *