Så kom dagen hvor vikingerne langt om længe kunne være dem selv  for alle pengene, og for alvor tanket batterierne op – HURRA! Vi kunne sove længe, og da vi kom op til morgenmaden ventede et helt festmåltid: bestående af store skåle med lækker udskåret frugt, næsten frisk brød, scrambled eggs, MUMS!

 

Da festmåltidet var spist, blev gruppen delt i to – en flok tog på marked for at handle ind til frokosten, mens den anden fandt badetøjet, solcremen og en god bog frem, og lagde sig ned til vandet. Resten af dagen stod på afslapning og badning J lige noget hele flokken var vilde med.

 

Efter en dejlig dag i den bagende sol, kunne 26 små-skoldede vikinger sætte sig til endnu en lækker middag. Aftensmaden stod nemlig på ris og kødsovs – en afveksling af maden var noget som baghagede alle omkring bordet. Herefter samledes vi atter om bålet til hygge, inden folk smuttede i seng for at være frisk til den lange bustur i morgen.

 

/Ann Skagen Bylund og Rachel Würtz

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *