Iiiih hvor har vi alle glædet os til i dag: BUSTUR PÅ 12+ TIMER ..

Vækkeuret ringede kvart i 6 (for lige at øve os til i morgen, hvor det ringer kl. 5), hvorefter busserne skulle pakkes hurtigt så vi kunne komme af sted. På trods af  små øjne var alle ved godt mod, da vi satte os i busserne mod det nordlige Rwanda. Planen var at vi skulle køre en times tid, hvorefter vi skulle holde en pause og få en omgang hvid brød – Yeah! Men vi er jo i Afrika, så selvfølgelig kører vi  på AFRICAN-TIME, så ja, det betød at vi først fik morgenmad efter 2 timer, og sådan foregik resten af turen. Det blev så hellere ikke bedre af at en af busserne tabte noget – hvad det var fandt vi aldrig ud af, men det kunne repareres med en gummi slange.

 

Omkring middagstid, eller der hvor vi burde være fremme ved restauranten hvor vi skulle spise frokost, havde vi stadig ca. 3 timers kørsel. Lederteamet besluttede derfor at vi skulle holde ind og få en tiltrængt sodavand og et lige så tiltrængt toiletbesøg. Her mødte vi et velkendt ansigt, Andreas fra Educat, han var tilfældigvis på samme guesthouse. Sjovt nok!

 

Efter 13 timer er vi nu ankommet til Notre Dame de Fatima i Ruhengeri, hvor det bliver godt at få den sædvandlige aftensmad (buffet) og et længeventede varmt bad.

 

/Ann Skagen Bylund og Rachel Würtz

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *