PUHA! Det var vildt, hårdt, ulideligt, fedt, sejt, det vildeste..

Det kostede både blod, sved og tåre at nå toppen af vulkanen ? i 3800 meters højde. Som det ses på billedet, nåede 11 seje vikinger toppen. 2 vendte om undervejs, 5 piger og Eduard tog den ”lille” tur på tre timer i skovområdet i bunden af vulkanen, mens 8 blev hjemme. En alt i alt fuldkommen vanvittig dag!

 

Da vi havde gået den første time, blev de to grupper skilt. En gruppe skulle i skovområdet, for blandt andet at se Diane Fossey’s grav. De sidste 13 begav sig, ved godt mod, op ad den stejle vulkan. 1000 højdemeter meter og 2-3 timer senere nåede de 11 toppen. En begivenhed, der for mange, satte spor på både sjæl og krop. Inden toppen blev nået, blev vi grundet fysiske kompetencer, mere eller mindre automatisk inddelt i små grupper. Dette gav mulighed for at komme endnu tættere på hinanden, mere end vi er blevet på turen i forvejen. Dette galdt både dem som nåede toppen, dem som tog en skov-tur 😉 og ikke mindst dem som blev hjemme og tog en bus til Kigali.

 

Sidst på eftermiddagen blev vi atter samlet på The League, hvor vi efter et koldt bad, tog ud at spise på en lækker indisk restaurant. 3 retter ventede os, som vi med velbehag spiste. Søren Skårhøj aka Sugardaddy holdte en lille tale, og Morten Hedelund og Nikolaj Schrøder stod for underholdningen, hvilket var helt igennem gennemført, og fik gang i lattermusklerne. Underholdningen bestod af at alle personer fik en ”turens-titel”. Mette Worm fik f.eks. for turens dialekt, med sin sprøde nordjyske dialekt. Maria Krabbe fik turens Nettopige, grundet hendes meget flotte Netto-fleacetrøje. Vi kunne blive ved…

 

/Rachel Würtz & Nikolaj Hyttel Schrøder

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *