Pernille og Theis

Vi er stolte over at kunne præsentere vores to ungdomledere, Pernille og Theis. De står på spring for at komme igang med arbejdet og få den rwandiske kultur helt ind under huden! De vil løbende berette om deres oplevelser og vi håber meget, at I vil følge dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pernille Staunstrup

Pernille Staunstrup1

Pernille er 18 år, kommer fra Vaarst nær Aalborg og blev i juni student fra Aalborghus Gymnasium.

Lige nu har hun sabbatår, hvorfor det er muligt for hende at bo fire måneder i Rwanda. Hun er rigtig glad for at have fået muligheden for det og har altid haft stor interesse for forskellige kulturer og ønsket at opleve en anden kultur på nært hold – at udveksle og lære af og med hinanden. Afrika er for Pernille det ideelle mål, fordi Afrika, fattigdom og udvikling er begreber, der fylder meget i medier og som hun har arbejdet meget med i skolen. Det er begreber, hun længe har diskuteret og tænkt over, men aldrig noget, hun har været i berøring med selv. Derfor glæder Pernille sig vildt meget til at skulle opleve denne del af virkeligheden, at samarbejde med så mange rwandere, lære et nyt kirkesamfund at kende og komme helt tæt på en, for hende, ny kultur.

 

Theis Læssøe

Theis Læssøe1

Theis er 19 år og kommer fra en lille by uden for Aalborg. Han blev denne sommer student på samfundsfaglig/matematisk linje. Theis deltog i dette års YEGO-tur sammen med 25 andre unge. Dette var en stor oplevelse, der viste ham, at samarbejdet mellem unge i Rwanda og Danmark virkelig kan få betydning begge veje. Derfor glæder han sig meget til at opleve relationer på tværs af kulturer. Theis kommer fra Østhimmerlands Baptistmenighed, hvor han har været formand for ungdomsgruppen.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *