IMG_5586YegoTeamet gør i disse dage klar til at sende to unge danske medlemmer af BBU og DBS, Pernille Staunstrup og Theis Læssøe, af sted mod Rwanda. Efter at have tilbragt de seneste to uger på et spændende kursus arrangeret af DUF, er Pernille og Theis ekstra godt klædt på til at gå det kommende fire måneders ophold i Rwanda i møde – og spændingen er ikke blevet mindre! De glæder sig meget til at komme i gang med de planlagte aktiviteter, som bl.a. indeholder workshops i kønsproblematikker, Excel og Google, ungdomsdebatter med aktuelle samfundsemner, og en undersøgelse af omfanget af spejderarbejde i AEBR Youth i dag. Desuden skal de støtte op om Projekt Kora, som løber fra februar til oktober 2013.

Den seneste måned har dog budt på en række udfordringer, da den planlagte ungdomslederudveksling blev aflyst pga. forsinkelse af visum til de to rwandiske ungdomsledere. Det er dog med stor glæde, at det alligevel er blevet muligt at sende Pernille og Theis til Rwanda – og så kan I alle forhåbentlig se frem til at møde de to rwandiske ungdomsledere i efteråret i stedet.

Tak for jeres støtte – vi håber, I har lyst til at følge Pernille og Theis i Rwanda gennem bloggen på www.yego.dk samt på Facebook.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *