Så er vi installeret i Kigali, ved at være helt på plads og føle os til rette.

Vi har haft en rigtig god start! Vi føler os meget velkomne og har en ret klar idé om, hvad for noget arbejde vi kan lave og hvilken gavn, det kan gøre. Vi bor i et luksus-hus, som et canadisk missionær-ægtepar flytter fra om lidt. Her har vi hver vores afdeling af huset med tilhørende badeværelse, vi har en lille have, terasse og hvad man nu engang kunne ønske sig. Canadierne har hjulpet os meget her i starten med forskellige ting. Nu føler vi så også, vi er ved at kunne tage vare på os selv 🙂

Vi bor kun fem minutters gang fra AEBR kontoret, hvor vi laver vores daglige arbejde. Her arbejder vi sammen med en masse forskellige søde mennesker og rigtig tæt med Helene – og det samarbejde ser ud til at kunne fungere rigtig godt. Så det er fedt! Vi er så småt ved at gå igang med at arrangere forskellige ting og på lørdag starter vi ud med at holde et sportsarrangement for unge både fra og ikke fra kirken. Så får vi lige en idé om, hvem folk er, hvordan det er at mobilisere osv.

Den første tid har allerede budt på alverdens. Vi har været på landsbybesøg, holdt præsentation for alle regionale pastorer, set hvordan gudstjenester, landbrug og transport af bananer fungerer, mødt adskillelige forskellige skæbener, set solen gå ned og lært, hvordan man transporterer gods på hovedet.

Ellers er Rwanda jo bare helt vildt smuk. Hver gang der er et udsyn et sted, er det ufatteligt, hvor flot det er. Her er så frodigt, kuperet og bare wauw. Vi er midt i regntiden, hvilket betyder én times seriøs regn, hvor det bare står ned i stænger, og så er resten af dagen ellers 28 grader – så det er lige til at klare 🙂

Vi føler nu at have overstået “introen” og er således klar til et virkeligt liv her i Kigali. Vi øver os fortsat på at udvikle vores kinyarwanda og forsøger til stadighed at gøre et komplet akavet håndtryk til mindre akavet og at fatte, hvilke hilsener man bruger hvornår (hvornår man giver en klap på skulderen, hvornår man giver high five, hvornår man trykker to gange, hvornår man giver krammer, hvornår man tager hånden på albuehulen osv.).

Vi har det godt og sender de bedste hilsener til jer derhjemme (også fra vores rwandiske venner)!

3 thoughts to “Første update fra Kigali

 • Raymond

  Kære Pernille og Theis.

  Det glæder mig, at I er kommet så godt fra start. Og I har bestemt ikke ligger på den lade side. Super.

  Jeg ønsker jer en glædelig påske, fred og gode dage fremover i Rwanda.

  Kærlig hilsen Raymond

  Svar
 • Uffe

  wow – og hvor længe er det lige I har været der? – og så på hovedet!

  Svar
 • Uffe

  Kom det til at lyde sarkastisk? Beklager. Jeg synes virkelig, at det lyder fantastisk, hvad I laver.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *