I dag opnåede vi endnu en sejr på vores vej mod at blive fuldblods rwandere. Siden vi ankom, har vi ellers på kontoret kun præsteret at få et ekstra par stole. Men i dag efter en stor koordineret indsats lykkedes det at få manden ”in charge” af internettet til at komme. Så nu er vi flyvende på AEBR’s til tider virkende internet. Det er virkelig sjovt at opleve, hvor mange led alt administrativt i Rwanda består af.  Men vi bliver konstant bedre til at navigere i det og vælge, hvilke gange vi vil skære igennem hele vejen ned til det relevante led. Som vi gjorde i dag.

Af andre sådanne store milepæle skal nævnes vores første bustur, vores første tur på mototaxi, vores første kylling spist med fingrene og vore første lokale indkøb gjort alene. Den sidstnævnte oplevelse viste os, hvordan sproget ikke behøver at være en barriere. Så længe at der er smil og vilje, skal der nok ske fin kommunikation. Og de to ingredienser har vi heldigvis masser af her i Rwanda.

Mange hilsner fra jeres wanna be (måske soon to be?) rwandere.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *