fotoIMG_1049På ONE bød mandag eftermiddag på afrikanske røverhistorier fra Theis Læssøe. Theis delte ud af sine spændende oplevelser fra sit volontørophold fra de tusind bakkers land, hvor der, trods en masse sol og varme uden for, stadig var mødt nogle op for at høre mere om, hvilket land Rwanda er. De unge lyttede spændt til, hvad der blev fortalt, hvor Theis efterfølgende udfordrede dem ved at sætte dem til at lave en øvelse, der gik ud på at liste 30 værdier i prioriteret rækkefølge – en øvelse som Theis og Pernille også havde lavet i Rwanda. Det fik de unge til at tænke over, hvilker værdier, der betyder mest for dem, og hvilker værdier, der er vigtige for unge rwandere, og hvad disse værdier bygger på. Vi takker alle Theis for at dele ud af sine oplevelser og for at gøre os alle sammen klogere på Rwanda som land.:)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *