Vi har nu snart været i gang i en måned. De sidste to uger har vi rejst rundt i Danmark og besøgt spejderkredse, kirker, bondegårde, alt hvad der er værd at se af attraktioner i Danmark og en masse søde familier. Det har været en rigtig spændende oplevelse for Simon og Ernestine, som oplever Danmark for første gang, men også for os to,  der får lov til at opleve Danmark som turister.

I dag har vi været sande turister i det indre København. Sammen med Line Trier fra Yegoteamet, startede vi dagen med at se Christiansborg, hvorefter vi  tog på kanalrundfart. For Simon og Ernestine er det første gang i deres liv, at de ser havet, så det har været sjovt at opleve både det vilde hav ved Grenen, at tage en dukkert fra stranden ved Århus og at prøve en bådtur i de københavnske kanaler. Vi spiste frokost ved Nyhavn på kanten af kanalen i det dejlige solskinsvejr. Bagefter gik vi en tur på Langelinje, hvor der blev taget billeder sammen med Den Lille Havfrue og 100 japanske turister. På Langelinje ligger lige nu også verdens største containerskib, som er 380 m langt, så det var imponerende at se.

I morgen er den sidste dag i Danmark før vi rejser til Rwanda lørdag morgen kl. 06.35.  Vi har 1000 sommerfugle i maven, men glæder os meget til at komme af sted. Farvel kolde Danmark og hej varme Rwanda!

Kærlig hilsen Cecilie og Ditte

Her er lige et par billeder fra vores oplevelser i Danmark

IMG_1822

Grenen

 

DSC01419

 

Famlien Broholms grisefarm

 

DSC01548

Den Gamle By sammen med Lene

 

IMG_1182

 

Frokost ved Nyhavn

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *