Så er der lige en update fra os ungdomsledere, denne gang på dansk!

Vi er færdige på DUF kursus i København og har siden den 9. September været på vores egen lille ”Danmarks turné”. På vores tur rundt i Danmark har vi blandt andet besøgt spejdergrupper i Aalborg, Østervrå og Vaarst. Vi har været til åbenkirke i Bethelkirken i Aalborg og gudstjeneste i Kirken i Kulturcenter Vendsyssel. Vi har været på besøg hos en niende klasse på Rebild efterskole og en femte og syvende klasse på Sindal skole, hvor vi har præsenteret vores projekt. Derudover har vi også besøgt en natur børnehave hvor vi var med til at lave mad over bål. Dernæst har vi besøgt en svinefarm og en lille kvægbesætning. Vi har også været ude at sejle på Limfjorden med en fantastisk solnedgang i ryggen. Sidst men ikke mindst har vi både været ved Tversted strand og Grenen, hvor Prosper og Jacqueline så havet på nært hold for første gang, det endte endda med at Prosper tog sig en dukkert i det iskolde vand.

Vi takker alle de folk der har været en del af vores program, både folk vi har sovet ved, folk/institutioner der har ladet os komme forbi, folk som har vist os deres bid af Danmark og tak for alle bønner og tanker der er kommet i vores retning, vi er meget taknemmelige!

Vores ”Danmarks turné” slutter den 25. September hvor vi flyver fra København og mod Rwanda for rigtigt at komme i gang med projektet. I gang kan man også roligt sige vi kommer for den første ”camp” som vi skal deltage i, starter den 26. september, dagen efter vi er ankommet. Vi glæder os alle til at komme til at komme til Rwanda og komme i gang med projektet og vænne os til en hel ny hverdag!

– Prosper, Jacqueline, Anna og Steffen

10699160_10204844365493541_1732949385_n10404495_10204542095053041_3975706434862194899_n

2 thoughts to “På Danmarks turné!

  • Ruth Olsen

    Tak for sidst…..dejligt at have jeres besøg…….vi fil følge jer og bede for jer.

    Svar
  • Birte

    Vi ønsker jer nogle gode måneder….og GLÆDELIG JUL!!

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *