Et nyt projektYego's logo

Yego ansøger sammen med vores partnerskabsorganisation AEBR Youth Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) om at starte et nyt projekt i Rwanda i efteråret 2016. Projektet skal hjælpe unge kvinder, der er blevet udstødt af deres lokalområde, familie eller kirke efter at de er blevet gravide uden for ægteskabet.  Gennem træning og støtte til nogle af disse unge kvinder vil vi give dem selvtilliden og respekten tilbage, så de kan fungere som rollemodeller for andre unge kvinder i samme situation.

 

Nye ungdomsledere

I forbindelse med dette projekt leder Yego efter to unge danskere fra DBS, der sammen med to unge fra Rwanda vil være ungdomsledere og hjælpe med at afvikle projektet i Rwanda i 5 måneder. Den første måned foregår i Danmark, hvor ungdomslederne skal på et to ugers DUF-kursus med ungdomsorganisationer fra hele verden for at lære om projekthåndtering, formidling, konfliktløsning og en masse andet. Derefter skal ungdomslederne rejse rundt i landet og opleve dansk kultur og besøge kirker, spejderkredse og ungdomsklubber. De sidste 4 måneder foregår i Rwanda, hvor ungdomslederne skal hjælpe til med det nye projekt ved bl.a. at lave workshops.

 

Har du lyst til at komme helt tæt på en anden kultur og kirkesamfund ved at bo i et andet land i 4 måneder? Har du lyst til at få oplevelser og erfaringer du kan bruge hele dit liv? Har du lyst til at gøre en forskel for den verden du lever i?

Hvis du, eller nogen du kender, kan svare ja til alle tre spørgsmål er det måske noget for dig, eller en du kender, at blive en af Yegos næste ungdomsleder i Rwanda.

Vi forventer:

  • At du er selvstændig og god til at tage initiativ
    • At du er udadvendt og har stort gå-på-mod
    • At du taler godt engelsk
    • At du er mellem 18 og 30 år

Økonomi

Omkostninger til rejse, vaccinationer, forsikringer, visum, kost og logi bliver dækket. Derudover et mindre beløb i lommepenge.

 

Ansøgning

Læs mere om Yego og vores partner på www.yego.dk.  Skriftlig ansøgning skal sendes til yego@dbs.dk senest d. 1. juni. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Steffen Bolvig Hansen (tidligere ungdomsleder og nu medlem af Yego teamet) på tlf. 40236304 eller E-mail; steffen0203@live.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *