I Kigali går det fortsat godt! Theis har haft sin første sygedag (hvilket også manglede efter mere end 3 måneder!!), men er på toppen igen. Vi har små tre uger tilbage på projektet og har derfor indledt den afsluttende fase. I AEBR sker der organisatoriske ændringer (ny præsident og forskellige nye ordninger), hvilket er spændende at være en del af og ellers skal vi til at sætte gang i debatter i grupperne. Første gruppe vi rammer med debatter er Gikongoro på lørdag. Vejret er godt og humøret er højt. Gode hilsner til DK.

En stabil internetforbindelse er blevet udnyttet til at give jer lidt indtryk af vores liv;

DSCN9837

Selvfølgelig kommer landskabet slet ikke til sin ret på et billede, men øj, hvor er her stadig flot!

DSCN9908

Når vi besøger grupper meget langt væk fra hovedvejen, hvor hverken biler eller busser kan komme op = lange ture på moto. Føler hver gang at jeg risikerer mit liv, men med vanvittig udsigt, vind i håret og i strålende sol føles livet nu også ret godt.

IMG_0868

Vi er efterhånden ved at være i stand til at lave rwandisk mad – matoke, chips, isombe, kogebananer etc. Kodeordene er salt og olie..

 

DSCN9834

Fra vi parkerer i bilen går der ikke andet end 5 milisekunder før min. tyve børn er samlet. Imponerende forsamlingsevne!

IMG_0976

Og så har vi været på safari! Her vældig begejstrede for giraffer og forvirret over noget med kameraet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *